logologologologo
    • Home
    • MENU
    • Plaatjes
    • Agenda

      GLASWERK


      Menu


      We staan dagelijks voor jullie klaar, van 12.00 tot sluit!



      LUNCHWERK


      2-gangen verrassingslunchmenu mét friet van Roel, 21,00 p.p.
      3-gangen verrassingslunchmenu mét friet van Roel, 27,00 p.p.

      alle klein werk gerechten van onze avondkaart zijn overdag gewoon te bestellen!
      nog zin in een dessertje? dat kan natuurlijk ook, zie de avondkaart.

      GLASWERK pastramisandwich: pekelvlees, savoramayo, zuurkool en augurk 13
      flammkuchen met burrata, groene asperges en truffelcrème fraîche 13
      coeur de boeuf "tonnato": met tonijn, kappertjes, pijnboompit en zuring 13
      salade met witte asperges, gerookte eend, sumacdressing en dadels 15
      salade tagliata di manzo: dungesneden gegrild rundvlees, parmezaan en rucola 15
      romige aspergesoep met asperge en kruidenolie 6,5
      twaalfuurtje: vol-au-vent, risottokroket en gegrild brood met truffelroerei 15


      BORRELWERK


      natuurlijk de hele dag door!

      Irish fines oester(s) (1 / 3 / 6 st.) 3,5 / 9,5 / 18
      brood met tapenade en aïoli 4,5
      potje gemarineerde olijven 4,5
      rillettes van eend met tafelzuur en croutons 9
      charcuterie van Luca, vers van 't Berkel-mes 10,5
      sardines of makreel van la Perle des Dieux (FA) 9
      pittige makreel van Pinhais (PO) 8
      pittige gamba's met stokbrood en aïoli 12,5
      gekruide inktvis ’nuggets’ met pimentónmayo 8
      GLASWERK risottokroketten met kruidendip (3 / 4 st.) 6 / 8
      van Dobben bitterballen (6 / 8 st.) 5,5 / 7,3
      Freek's bitterballen van pulled pork (6 st.) 8



      AVONDKAART


      KLEIN WERK


      tagliata di manzo: dungesneden gegrild rundvlees met rucola en parmezaan 10
      carpaccio van rund met tartaar van gerookte rode biet en bloemkoolcrème 9
      gegrilde little gem met feta, sumac, dadel en krokant flatbread 8
      coquilles met asperges, lardo, salsa verde en bieslook 14
      makreel escabeche met auberginecrème, rabarber en druiven 9
      aspergeflan met tomatensalsa en dragonkrokant 8
      romige aspergesoep met asperge en kruidenolie 6,5

      GROOT WERK


      corvina met paprikasaus, bleekselderijcaponata, artisjok en dulse 20
      kalfsribeye met dragonjus, groene asperge en krokante coppa 22
      Libische lamsstoof met flatbread en komkommerrelish 21
      asperges met broodsaus, oesterzwam, zontomaat, hazelnoot en vanilleolie 19,5
      gnocchi alla romana met doperwtpesto, courgette en burrata 19

      GLASWERK SPECIAL
      asperges uit Milsbeek met zachte kalfssukade, krokante zwezerik en sjalottenmadeirasaus 29,5

      VOOR ERBIJ
      Roel's frieten met mayonaise 3,5 / romainesla met GLASWERK-dressing  3


      ZOET WERK


      cheesecake met passievrucht 6,5
      aardbeien met sabayon en basilicum 6,5
      crème brûlée 6
      bollen ijs van Tije, vraag naar de smaken 1,75 per bol
      bordje met kazen van Luca 10,5

      We zijn trots dat zoveel mensen met ons meeleefden tijdens de sluitperiodes, nu hopen we zoveel mogelijk van jullie weer te mogen begroeten!

      Bastien, Tim, Sjoerd en het team van GLASWERK

      grid
      grid
      © 2019 Glaswerk-nijmegen.nl. All Rights Reserved.