GLASWERK
Menu
We staan dagelijks voor jullie klaar, van 12.00 tot sluit!
LUNCHWERK
2-gangen verrassingslunchmenu mét friet van Roel, 21,00 p.p.
3-gangen verrassingslunchmenu mét friet van Roel, 27,00 p.p.
alle klein werk gerechten van onze avondkaart zijn overdag gewoon te bestellen!
nog zin in een dessertje? dat kan natuurlijk ook, zie de avondkaart.
GLASWERK pastramisandwich: pekelvlees, savoramayo, zuurkool en augurk 13
flammkuchen met burrata, groene asperges en truffelcrème fraîche 13
coeur de boeuf "tonnato": met tonijn, kappertjes, pijnboompit en zuring 13
salade met witte asperges, gerookte eend, sumacdressing en dadels 15
salade tagliata di manzo: dungesneden gegrild rundvlees, parmezaan en rucola 15
romige aspergesoep met asperge en kruidenolie 6,5
twaalfuurtje: vol-au-vent, risottokroket en gegrild brood met truffelroerei 15
BORRELWERK
natuurlijk de hele dag door!
Irish fines oester(s) (1 / 3 / 6 st.) 3,5 / 9,5 / 18
brood met tapenade en aïoli 4,5
potje gemarineerde olijven 4,5
rillettes van eend met tafelzuur en croutons 9
charcuterie van Luca, vers van 't Berkel-mes 10,5
sardines of makreel van la Perle des Dieux (FA) 9
pittige makreel van Pinhais (PO) 8
pittige gamba's met stokbrood en aïoli 12,5
gekruide inktvis ’nuggets’ met pimentónmayo 8
GLASWERK risottokroketten met kruidendip (3 / 4 st.) 6 / 8
van Dobben bitterballen (6 / 8 st.) 5,5 / 7,3
Freek's bitterballen van pulled pork (6 st.) 8
AVONDKAART
KLEIN WERK
tagliata di manzo: dungesneden gegrild rundvlees met rucola en parmezaan 10
carpaccio van rund met tartaar van gerookte rode biet en bloemkoolcrème 9
gegrilde little gem met feta, sumac, dadel en krokant flatbread 8
coquilles met asperges, lardo, salsa verde en bieslook 14
makreel escabeche met auberginecrème, rabarber en druiven 9
aspergeflan met tomatensalsa en dragonkrokant 8
romige aspergesoep met asperge en kruidenolie 6,5
GROOT WERK
corvina met paprikasaus, bleekselderijcaponata, artisjok en dulse 20
kalfsribeye met dragonjus, groene asperge en krokante coppa 22
Libische lamsstoof met flatbread en komkommerrelish 21
asperges met broodsaus, oesterzwam, zontomaat, hazelnoot en vanilleolie 19,5
gnocchi alla romana met doperwtpesto, courgette en burrata 19
GLASWERK SPECIAL
asperges uit Milsbeek met zachte kalfssukade, krokante zwezerik en sjalottenmadeirasaus 29,5
VOOR ERBIJ
Roel's frieten met mayonaise 3,5 / romainesla met GLASWERK-dressing 3
ZOET WERK
cheesecake met passievrucht 6,5
aardbeien met sabayon en basilicum 6,5
crème brûlée 6
bollen ijs van Tije, vraag naar de smaken 1,75 per bol
bordje met kazen van Luca 10,5
We zijn trots dat zoveel mensen met ons meeleefden tijdens de sluitperiodes, nu hopen we zoveel mogelijk van jullie weer te mogen begroeten!
Bastien, Tim, Sjoerd en het team van GLASWERK

