Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

FRANSE AVOND!

december 8, 2022 @ 5:00 pm - 11:00 pm

€44

WEGENS SUCCES HERHAALD: GLASWERK op zijn…FRANS!

Oui, oui, je leest het wederom goed. Na een heerlijke Franse middag vorig jaar, zo vlak voor lockdown nummer drie, is het nu tijd voor een heerlijke Franse donderdagavond!

Speciaal voor de gelegenheid keert ‘onze’ Martin speciaal terug uit Zwitserland, waar hij sinds deze zomer woont. Martin heeft samen met zijn broer een eigen wijnbar even buiten Parijs. Hij hoefde dan ook niet lang na te denken of hij goede ideeën had voor een Franse avond met dito menu.

Sommelier voor deze avond is net als vorige keer Isabel. Zij volbracht alle etappes van het Firma Druivensuiker -wijncursusprogramma alvorens ze startte én met verve finishte als Vinoloog van de Wijnacademie! Saillant detail – Isabel studeerde Frans en werkt tegenwoordig voor De Bruijn Wijnkopers – specialist in (Franse) wijnen sinds 1772. Drie keer raden waar de begeleidende wijnen vandaan komen deze middag…

We vinden het zelf een prachtig stel. Dus we hebben ze, in alle vertrouwen en onder auspiciën van ons keukenteam, carte blanche gegeven voor een heerlijk 4-gangen keuzediner à 44,00 op donderdag 8 december.

GW_MENUKAART_franse avond

Reserveren is heel simpel – de deuren openen vanaf 17:00 (reserveer gerust hoe laat je wilt) – stuur een mailtje naar reserveren@glaswerk-nijmegen.nl o.v.v. Franse avond. De beller is ook in Frankrijk sneller – 024-8454919

Tot 8 december!

Gegevens

Datum:
december 8, 2022
Tijd:
5:00 pm - 11:00 pm
Kosten:
€44

Locatie

Glaswerk